Noutati SRAIC

Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica

Congres SRAIC 2012

Am onoarea să vă invit, în numele Comitetului ştiinţific şi al Comitetului de organizare să fiţi alături de noi la cea de-a XX a Conferinţă a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică ce se va desfăşura în perioada 03-06 MAI 2012 laIaşi, în sălile Hotelului Unirea.

Tema generală a acestei conferinţe este :

“Bolile alergice – de la cercetare la practică şi educaţie!”

Am ales această temă pentru că exprimă cel mai bine conţinutul programului ştiinţific al evenimentului nostru.

Ca în fiecare an, şi în anul 2012 ne străduim să aducem în sesiunile noastre cele mai noi informaţii din cercetarea fundamentală şi din practica la patul bolnavului, iar anul acesta vom avea multe subiecte de mare actualitate, dezbătute în sesiuni interactive şi în workshop-uri.

Practica alergologică presupune o colaborare strânsă cu alte specialităţi şi vom avea invitaţi, ca şi în ediţiile anterioare ale conferinţei colegi din alte specialităţi:  pneumologie, dermatologie, ORL, pediatrie etc. Nu vor lipsi nici programele educaţionale, care vor acoperi teme cu conţinut practic, mai cu seamă în sprijinul generaţiei tinere.

Deoarece evenimentele ştiinţifice organizate de S.R.A.I.C. de-a lungul timpului au trezit interesul unor personalităţi medicale internaţionale, şi anul acesta ne bucurăm de prezenţa unor nume mari la evenimentul nostru!

Cele de mai sus fiind spuse, sperăm că veţi veni în „dulcele târg al Ieşilor” să petrecem împreuna primele zile ale lunii lui Florar.

Vă asteptăm cu drag,

Diana Deleanu 
Presedinte al celei de-a XX a Conferinţe S.R.A.I.C. 2012

www.conferintasraic.ro