Noutati SRAIC

Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica

A XXI-a editie a Conferintei Nationale a SRAIC

În numele SRAIC, îmi face plăcere să vă invit să participaţi la cea de-a XXI-a Conferinţă Naţională a Societăţii noastre!

Am ales ca loc de desfăşurare a evenimentului Poiana Braşov, Hotel Alpin, iar ca perioadă, aşa cum ne-am obişnuit în ultimii ani, sfârşitul primăverii! După Paşte, în primul week-end, între 10 şi 12 mai.

Tema generală a conferinţei este “Manifestările multiple ale afecţiunilor alergice” şi pe lângă  diversele sesiuni ştiinţifice susţinute de colegii noştri medici alergologi sau de alte specialităţi, o pondere importantă o vor avea programele de educaţie medicală continuă în domeniul Alergologiei şi Imunologiei Clinice. În acest scop, am invitat o echipă de traineri de la ALLUEMS pentru a susţine o serie de ateliere de lucru. Condiţiile şi modalitatea de a vă înscrie la aceste workshop-uri le veţi putea găsi pe site-ul nostru începând cu 15 martie.

Programul ştiinţific detaliat va fi prezentat pe site-ul societăţii, începând cu data de 25 martie 2013.

Vă aşteptăm cu drag,

Diana Deleanu Preşedintele SRAIC

Mai multe informaţii despre Conferinţa Naţională a Societăţii Române de Alergologie şi Imunologie Clinică se pot regăsi aici.