MedicHub are sediul principal în clădirea Green Gate, Bd. Tudor Vladimirescu 22, etaj 11, Sector 5, București, 050883, România. Termenul “utilizator” se referă la toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează website-ul www.sraic.eu. “Termeni și condiții”, “Acord de confidențialitate” sunt utilizați pentru a desemna acest contract de utilizare. Articolele și știrile publicate pe acest site sunt dedicate cadrelor medicale. Informația prezentată pe acest site are un caracter educațional și informativ și în nici un caz nu poate substitui o consultație medicală/sfat profesional. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea exclusivă a SC MEDICHUB MEDIA S.R.L. și nu pot fi reproduse, distribuite, transferate sau preluate fără acordul explicit scris al companiei. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site sunt protejate de Legea Copyright-ului. Pentru a folosi orice material, trebuie trimis e-mail la adresa office@medichub.ro.

Informațiile de mai jos trebuie înțelese ca fiind clauze ale unui contract de acceptare puse la dispoziție de SC MEDICHUB MEDIA S.R.L. prin intermediul site-ului www.sraic.eu.

Daca nu sunteți de acord cu termenii contractuali de mai jos, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre. Termenii “medichub.ro”, “MedicHub”, “ritmul lumii medicale”, “platforma profesioniștilor din sănătate” sunt protejați de copyright și sunt proprietatea SC MEDICHUB MEDIA S.R.L., precum și serviciile furnizate prin intermediul website-ului www.sraic.eu.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplică site-ului www.sraic.eu, conținutului acestuia, care oferă utilizatorului servicii în mod condiționat. Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă să respecte “Termeni și condiții”. SC MEDICHUB MEDIA S.R.L. poate revizui oricând aceste clauze.

Folosirea în continuare a acestui site reprezintă acceptarea acestui contract.